کاشت مو
روش کاشت مو یا پیوند مو یک روش جراحی است که قسمتی از پوست سر انتخاب و تارهای مویی آن که اصطلاحا بانک مو نامیده میشود، به همراه پیاز مو برداشته و در قسمتهای کمپشت سر کاشته میشود. پوست سر به مرور ترمیم شده و موهای کاشته شده در نواحی طاس سر شروع به رشد کرده و ظاهری همانند پیش به شما میبخشد.
سه مرحله اصلی کاشت مو
کاشت مو فرآیندی است که قبلا از تصمیمگیری نهایی و شروع آن تمام جوانب را در نظر بگیرید. به این منظور ما شما را با 3 مرحله مهم پیوند مو آشنا میکنیم:
گام اول: مشاوره
قبل از تصمیمگیری حتما با یک یا چند متخصص مشاوره کرده و به اطلاعات و عکسهای موجود در اینترنت اکتفا نکنید. در طول مشاوره امکان پیوند مو خود را بررسی کنید. اگر مشتاق به این کار هستید، حتما از شیوه کارکرد و تکنیک کاربردی برای خود اطلاع کامل کسب کنید. تمام سوالات خود را یادداشت کرده و با حوصله جواب تمام آنها را پیدا کنید. پیش از تصمیم نهایی جواب تمام سوالات را به دور از احساسات و هیجان بررسی کنید.

گام دوم: درمان
پس از بررسیهای زیباشناختی و تعیین محدوده کاشت مو، گرافتها به کمک سوزنهای نازک از قسمت بانک مو برداشته میشود. معمولا این مرحله بین 1 تا 4 ساعت به طول میانجامد. مدت زمان فرآیند به میزان تراکم و محدوده کاشت، متغیر است.
سپس گرافتهای برداشت شده دوباره به پوست بازگردانده میشود. به منظور کاشت آنها در نواحی مورد نظر، به کمک ابزارهای جراحی مخصوص، شکافهای کوچکی روی پوست ایجاد میشود و گرافت به صورت دستی در آن کاشته میشود.
گام سوم: دوره نقاهت
پس از فرآیند پیوند مو، دوره نقاهت شروع میشود که از اهمیت بهسزایی برخوردار است. بهتر است اطلاعات خود را در مورد تمام ترفندها و نکتههای مراقبتی پس از عمل پیوند تکمیل کنید. اکثر مراکز کاشت مو پس از تکمیل مرحله کاشت نیز با شما در ارتباط خواهند بود. بنابراین از خدمات آنها به درستی استفاده کنید. نتیجه نهایی تنها 12 ماه پس از کاشت نمایان خواهد شد.
انواع روشهای کاشت مو
تکنیک پیوند مو Larg Plug
این تکنیک که به عنوان اولین راهحل کاشت مو شناخته میشود به ابتدای دهه 1960 باز میگردد. مبنای این شیوه پیوند پوست است. در این تکنیک قسمتهای کوچک پوست که دارای فولیکولهای مو هستند از نواحی سالم و پر مو برداشته شده و به نواحی طاس یا کم مو پیوند میخوردند. شاخههای برداشت شده در این شیوه با سرعت بسیار کمی رشد میکردند و ظاهری مصنوعی داشتند. این تکنیک در دنیای امروز دیگر مورد استفاده قرار نمیگیرد.
تکنیک پیوند مو Larger Sessions-The 70s
این شیوه نیز مشابه تکنیک قبلی است با این تفاوت که پیشرفت ابزارهای پزشکی و جراحی از جمله موتورهای دستی و کاردهای جراحی به پزشکان این امکان را میبخشید که به جای چندین برش کوچک پوست (2-4 م.م) دایرهای شکل، پوست را به شکل یک تکه برداشته و پیوند بزنند.

تکنیک پیوند مو Minigrafts and Micrografts-The 80s
در این شیوه کاشت مو فولیکولهای مو به صورت نوارهایی از ناحیه اهدا کننده در قسمت پشت سر برداشته شده و برشهای جداگانه از نوارها تهیه میشود. برای دستیابی به نتیجه آرایشی بهتر، زخمهای باز ناحیه اهدا کننده بخیه زده میشود. برشهای مو کوچکتر هستند، به صورتی که هر minigraft حدود 3 تا 6 فولیکول مو و هر micrograft حدود 1 تا 3 فولیکول مو را شامل میشود.
تکنیک پیوند مو Mega sessions with Micro-minigrafts or follicular units
تکنیکهای جدید کاشت مو امکان برداشت هزاران گرافت را به صورت همزمان امکانپذیر کرد. ابزارهای جراحی ظریفتر و کوچکتر شده و جای زخمهای ناحیه اهدا کننده کمتر شده بود. از این رو نوارهایی که از ناحیه اهدا کننده برداشت میشد، بزرگتر شده بود. ابزارها موجب شدند که هنگام برداشت نوارهای مو، گرافتهای کمتری در طول جراحی از دست بروند.
بهترین تکنیک کاشت مو از سال 2002: تکنیک پیوند مو FUE در میان بیماران محبوب میشود.
با رواج اینترنت، دکترها و کلینیکها به جستوجوی بیشتری برای دستیابی به تکنیکهای مختلف پرداختند. تکنیک کاشت مو FUE در مقایسه با جراحی موی نواری یا FUT ملایمتر است و هیچ عارصهای بعد از درمان وجود نخواهد داشت. نتیجه عملکرد آن نیز تقریبا با نتیجه عمل جراحی نواری یکسان است. بیمارانی که هر دو روش را تجربه کردهاند، تکنیک FUE را ترجیح میدهند، چرا که درد کمتری به همراه دارد.
آیا کاشت مو برای همه مناسب است؟

معمولا از کاشت مو برای درمان ریزش مو پیشرفته و یا ریزش مو ابتدایی استفاده میشد. اما برای کیفیت و نتیجه بهتر باید چند نکته را در نظر داشت:
- فرد باید از بانک موی مناسبی برخوردار باشد. به عبارت دیگر قسمت پشت سر که گرافت مو از آن برداشت میشود باید به اندازه کافی فولیکول مو داشته باشد. علاوه بر این، جنس تار مو نیز باید مقاوم و ضخیم باشد. بانک مو نازک، نتیجه مناسبی پس از کاشت مو در بر نخواهد داشت. از آن جایی که پشت سر کمتر در معرض خطر ریزش مو قرار دارد، به عنوان بانک مو مورد استفاده قرار میگیرد.
- طاسی قسمت جلو سر باید به وضوح در زیر نور معمولی دیده شود. کاشت مو برای افزایش تراکم موهای کمپشت روش مناسبی نیست. بنابراین شما برای اقدام به پیوند مو، باید مرحلهای از ریزش مو را پشت سر گذاشته باشید.
- اگر دلیل ریزش مو شما کشف و درمان نشود، یا به دلایل ژنتیکی، بیماریهای مزمن، عوارض داروهای مصرفی و … متوقف نشود، پس از کاشت مو نیز ریزش مو ادامه خواهد داشت.
- افرادی که برای کاشت مو اقدام میکنند باید از نظر جسمی سالم باشند. بیماریهای قلبی، کلیوی و کبدی یا پوستی بر کاشت مو تاثیر میگذارد.
- به عنوان نکته آخر باید در نظر داشت، نتیجه کاشت مو در افراد متفاوت، بنا بر متغیرهای موجود، متفاوت است و تصمیمگیری بدون آگاهی و بر اساس مشاهدهها، نتیجه مطلوبی برای شما در بر نخواهد داشت.
مزایای استفاده از پروتز مو در مقایسه با کاشت مو
همانطور که پیش از این اشاره کردیم، کاشت مو نیازمند برخورداری از شرایط خاصی است و افرادی که واجد چنین شرایطی نباشند، با وجود صرف هزینه و وقت، به نتیجه مطلوب خود دست پیدا نخواهند کرد.
اگر شما هم از دسته افرادی هستید که با ریزش مو دست و پنجه نرم میکنند و به دنبال راهی نوین، بدون درد و مقرون بهصرفه میگردید، ما پروتز مو را به شما پیشنهاد میدهیم. پروتز مو علاوه بر این که راهحلی سریع به شمار میرود و تنها در عرض 2 ساعت موهای دلخواهتان را به شما عرضه میکند، فاقد نیاز به شرایط مذکور برای استفاده است. برخی از مزایای پروتز مو در مقایسه با کاشت مو عبارت است از:
- نصب سریع و آسان
- قابل استفاده برای آقایان و بانوان در تمام سنین
- بدون نیاز به بانک مو غنی
- قابل برش و فرمدهی مطابق با قسمتهای طاس مو
- امکان ترمیم راحت در صورت آسیب یا ریزش
- تنوع رنگ، بافت و اندازه
- بدون درد، خونریزی و دوره نقاهت
برای مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر با تیم متخصص مشاوره موبا در تماس باشید.

مزایای ترمیم مو
روشهای ترمیم مو یک راهحل زیرکانه و مدرن برای مشکلات ناشی از ریزش مو محسوب میشود. تاثیرگذاری آنی، اثربخشی طولانی مدت و قیمت مقرون بهصرفه نسبت به کاشت مو این روشها را

هزینه ترمیم مو چقدر است؟
هزینه ترمیم مو یکی از فاکتورهایی است که بسیار از افراد راجع به آن سوال میپرسند. درجواب به این سوال باید گفت: هزینه ترمیم مو و قیمت پروتزهای مو به عوامل مختلفی بستگی دارد

پروتز مو بهتر است یا کاشت مو
بسیاری ازافراد تفاوت پروتز مو و کاشت مو را به درستی نمیدانند. در این مطلب قصد داریم به صورت کامل روش پروتز مو را با کاشت مو مقایسه کنیم تا مزایا و معایب هر دو روش مشخص شود.